Informationsmöte måndag 14 november klockan 18

Välkommen till Rydbergsgården måndag 14 november klockan 18!

IP Only och arbetsgruppen bjuder in till ett informationsmöte om den pågående fibersatsningen, den här gången i Algutsrum (öster om marknadsplatsen öster om kyrkan). Vi får också höra erfarenheter från fiberföreningarna på Sydöland om deras samarbete med IP Only. Den viktigaste frågan att ta ställning till för många är om de ska avbeställa hos Zitius och solidariskt satsa på IP Only för att alla i socknarna som vill ska få tillgång till fiberbredband, även de i östra delen av Algutsrum och andra som bor avlägset. IP Only har kortare väg till mål eftersom de endast kräver 30 procent anslutning i Glömminge-Algutsrum. De är dessutom billigare och garanterar anslutning till alla som beställer inom området, privatpersoner som företag, föreningar, kyrkan m.fl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *